El Club

CB Sant Narcís és un referent esportiu formant jugadors de bàsquet que abasta diversos barris i zones de Girona ciutat: Palau Sacosta, Montilivi, Pla de Palau, Sant Narcís, els Químics i també acull jugadors/es d’altres barris de la ciutat i pobles de la de la província que creuen en el nostre projecte esportiu.

 

Som un club de formació amb aproximadament 150 jugadors/es de totes les edats, nens i nenes a partir de 5 anys, cimentat en diversos eixos especialment rellevants:

  • Fer un treball de formació integral de qualitat del nen/a dels equips de base, esportivament i que afavoreixi el seu desenvolupament com a persona.
  • Tenir un equip sènior a la màxima categoria possible, que sigui un referent per als joves jugadors de la base, i que aquests siguin els que nodreixin la major part de les plantilles sènior del club.
  • Volem que jugadors i famílies es sentin implicats en el club, se’l facin seu, i que pertanyin al projecte de club.

 

Tots els nens tenen garantida la continuïtat al club fins a que acaben la categoria junior. A partir de llavors, la insuficient disponibilitat de pistes, pot fer que ja en etapa sènior, ajudem a buscar sortida en altres clubs.

 

Les nenes que comencen amb nosaltres l’escoleta de bàsquet, arriba un moment, acordat amb la família, que a cadascuna d’elles fem acords amb clubs de bàsquet femení de la nostra confiança per tal que segueixin competint amb ells.

 

Competim al pavelló Palau Sacosta, un històric de Girona que ha viscut fins i tot un ascens a la lliga ACB amb el Valvi Girona.