Entrenaments de selecció de jugadors


La línia de treball que hem dut al club als darrers anys ens ha portat a tenir formats els equips sèniors de 1ª i 2ª catalana i a Copa Catalunya, amb un nombrós nombre de jugadors formats al club, inclús molts d’ells des de preinfantil.

Aquests entrenaments que proposa el Club Bàsquet Sant Narcís, han de servir perquè els nois que tinguin la MOTIVACIÓ de jugar a la lliga de JUNIOR  1r ANY, a nivell de Catalunya , així com els que vulguin formar part de l’equip JUNIOR INTERTERRITORIAL, ja que el nostre club hi té la plaça garantida al haver mantingut aquest any la categoria, puguin entrenar amb nosaltres, demostrar les seves capacitats tècnico-tàctiques i sobretot, la seva il·lusió per a seguir aprenent i millorant tècnicament.

Des del club els oferirem la nostra metodologia que combina entrenaments de qualitat,  amb un programa individual de millora tècnica, preparador físic, i HARMONIA dins l’EQUIP.

Per a nosaltres és vital, GAUDIR del que més ens agrada, el BÀSQUET i aquestes lligues, a més de posar-nos un repte al davant, ens donen aquesta possibilitat, a nivell de jugadors i també de pares.

Podeu contactar al 600 401 418 si teniu algun dubte.

Bàsquet CBSN, Girona.