El sènior A aconsegueix l’ascens de categoria a 1ª catalana

Era un dels objectius marcats per a l’equip aquesta temporada.

L’equip sènior A ha acabat la temporada amb una balanç 20-6 i amb aquest resultat i el subcampionat de lliga per darrera del CB Salt -a qui aprofitem per felicitar- jugarà la temporada que ve a 1ª catalana.

Aquest ascens era un objectiu perseguit pel club ja des de l’any passat, quan a l’estiu 2017, un obligat replantejament del projecte esportiu va fer desaparèixer l’equip sènior de Copa Catalunya. En aquell moment, el llavors sènior B va passar a ser el referent, però havíem de competir a 2ª catalana, en un any en què ens vam quedar a les portes d’ascendir en un dramàtic últim partit de playoff que ens va deixar fora. Aquesta temporada, segon intent, i aquest cop sí, ho hem aconseguit.

La plantilla, amb força canvis, va tenir la incorporació de diversos jugadors joves, sortits de Bàsquet Girona, que han apostat pel projecte del CBSN. De fet, aquesta va ser l’aposta dins el nou projecte esportiu, la de fomentar la sortida dels joves valors, i amb els equips de base treballar des de baix i dedicar esforços i l’atenció als equips de base, dissenyant una línia i metodologia clara d’entrenament i de futur.

Hem de felicitar a tots els que han posat el seu gra de sorra: Federico, Lamin, Alex, Pau, Arnau, Edu R, Rishi, Ferran, Edu G, Biel, Josep, Rosito, l’staff Cristian i Abel, als senior B Joan Rovira, Robert Scherer, Joan Gener i Aleix Pagès, que també han jugat, i al seu entrenador en David Valera, pel suport que ha donat en tot moment al primer equip, així fem club, i a la junta directiva encapçalada per Josep Lluís Samper i l’ajuda a l’ombra de Jordi Moncanut. Destaquem també l’aportació en el darrer tram del campionat dels vinculats de U18 del Basquet Girona que han debutat, Josep, Dámaso i Marc, una experiència per ells i un valor afegit per a l’equip.

I no ens descuidem dels pares que heu seguit aquest jove equip, que segur que seguirà creixent.

Perquè volem seguir creixent i tornant aquest primer equip a on li toca, per trajectòria de club.

A tots ells, moltes felicitats. Premi totalment merescut.

FELICITATS A TOTS

#PalauÉsUnFortí #jasomdeprimera

Bàsquet CBSN, Girona.