El junior seguirà competint a nivell de Catalunya la temporada 2019-20

 

L’aposta no era poca cosa. L’equip que pujava de cadet havia fet un paper notable a la territorial de Girona, i el club seguíem tenint la plaça de la lliga junior interterritorial, que competeix a nivell de Catalunya.

Posar l’equip a competir-hi era un risc, perquè els jugadors tenien un any menys del que solen tenir els equips d’aquesta lliga, més competitiva i per això plantejava un repte més complicat. Després de molts dubtes, i seguint els principis del nostre projecte esportiu, vam fer l’aposta de sortir a competir a totes. Als entrenaments oberts de l’estiu passat, diversos jugadors es van interessar per completar la plantilla, i amb tots ells, vam començar l’aventura el mes d’agost. Jugadors inexperts, entrenadors nous, però amb l’experiència contrastada a lligues catalanes, en Francesc Linares va assumir el lideratge del grup.

Així que arribem a maig, i 9 mesos després de començar, l’equip arriba a port, deixant un bon regust de boca, un somriure als llavis i uns pares més que encantats de com hem treballat, i com que el treball sempre dóna fruits, U17 ha acabat la temporada celebrant amb una victòria 73 – 45 vs BAM.

Amb les onze victòries, la següent generació de la base del club seguirà competint la temporada 2019-20 a nivell de Catalunya. I ja són uns anys seguits.

Ara a partir del 3 de juny, repetim la operació de l’any passat, així que els jugadors interessats en formar part d’aquest nou projecte, teniu ENTRENAMENTS OBERTS per venir a provar per les dues places vacants que té l’equip.

 

Bàsquet CBSN