Sènior i sots 25 continuen en la lluita per l’ascens

El cap de setmana els dos equips han guanyat els seus partits de 2ª catalana 66-50 davant Ceset i de la lliga sots 25 davant un rival directe, el Nou Caulès 57-56.

Els dos equips segueixen aspirant a tot. No serà fàcil, ni a una ni altra lliga, de fet, l’esforç que estan fent tots dos és molt gran, des de fa mesos, però és que només podem dir meravelles de la il·lusió i esforç que hi estan posant, per a intentar aconseguir els premis més preuats, els ascensos de categoria.

La setmana que ve una nova entrega la cadascuna de les històries. El senior rebrà un rival directíssim, el Sant Celoni, que ara mateix amenaça d’atrapar-nos a la classificació i el sots 25 es desplaçarà a Quart, on diversos coneguts del club ben segur que no ens ho posaran gens fàcil. A segona catalana tant sols queden tres jornades i ara mateix l’equip manté la posició que permet jugar el playoff d’ascens, mentre que sots 25 només en queden dues, i el nostre jove equip es manté segon classificat, i treballa per seguir l’estela i posar dificultats al líder CB Arbúcies.

Seguim treballant amb la serietat que ho estan fent i anem a veure fins on arribem. Ara mateix el somni es manté i és majúscul.

Bàsquet CBSN, Girona.