Col·laboració amb BÀSQUET GIRONA

L’estiu de 2017, el nostre equip sènior competia a Copa Catalunya. En aquell moment, vam decidir fer un canvi de rumb per donar més valor encara a l’esport gironí i vam signar un acord de col·laboració amb Bàsquet Girona. El seu president, Marc Gasol, tenia interès en tornar el bàsquet professional a la ciutat, però el seu club no tenia un equip sènior, els jugadors juniors de la seva pedrera al arribar a l’etapa sènior no tenien cap sortida.

 

Per la nostra part volíem fomentar més l’esport de base i vam creure interessant establir la col·laboració entre els clubs, en la que els drets federatius del nostre primer equip van passar a Bàsquet Girona, i amb ells, van poder començar un projecte sènior professional, després de la desaparició del CB Sant Josep Girona.

 

Escuts

Nosaltres vam obrir la porta als jugadors juniors sortits de Bàsquet Girona perquè poguessin continuar en una línia metodològica similar a la que havien tingut, però ara, sota l’acolliment del CB Sant Narcís.

Compartir coneixement i metodologies d’entrenament en les àrees tècnica, tàctica i condicional, reforça la qualitat del nostre treball, l’equip sènior de CBSN aconseguia una major projecció i es facilitava el flux de jugadors de categories inferiors entre les dues entitats. Des de llavors, diversos jugadors de diverses edats, han intercanviat la samarreta verda per la vermella o viceversa.

El compromís va ser que tots dos clubs puguin millorar l’atenció als jugadors i amb això, el bàsquet gironí hi surt guanyant.