El sènior es classifica pel PLAYOFF d’ASCENS a 1ª catalana

 

 “Malgrat una dura temporada plena de desgràcies en forma de lesions, l’equip aconsegueix el playoff”  

L’equip sènior va aconseguir classificar-se pel playoff d’ascens a 1ª catalana, després d’allò que se’n deia una tarda de transistors, i  que ara potser seria més una tarda de xarxes socials, perquè havia de passar una carambola. I va passar!

Mentre que el nostre partit es jugava a un pavelló inhabitual, tot i ser locals, al pavelló Montfalgars, cosa que treia l’equip de les seves rutines i entorn habitual, el rival, a priori assequible, el CEEB Tordera, venia amb la necessitat de guanyar per evitar el descens directe. I ja es sap en aquests casos, tot costa molt, i així va ser, el partit el vam guanyar a la pròrroga 76-69 després d’un estira i afluixa tot el partit, diverses accions curioses, com un segon tir lliure tirat a fallar pel Tordera a pocs segons del final, va acabar amb un rebot ofensiu que deixa el marcador empatat. Amb 4 segons vam tenir opció a ficar per guanyar, però l’entrada cistella passada d’Arnau Samper es va sortir de l’anella. A la pròrroga, un mal inici augurava el pitjor, però després l’equip es va refer i amb un parcial va endur-se el partit.

Ara només faltava saber el resultat del partit AE Malgrat – FC Cassanenc. Ens calia una derrota dels del Maresme, que jugaven amb la pressió de saber que no els servia res més que guanyar. El CB Sant Narc

ís havia fet la seva feina i això els deixava sense marge. I així que amb un marcador molt baix, només 48 punts anotats, van perdre a casa, davant un Cassanenc que es jugava el playout. El 48-63 ens donava el playoff d’ascens.

Després d’una temporada amb lesions de llarga durada de jugadors importants per l’equip, i una segona volta una mica sota mínims, el premi és més que merescut. En condicions normals, podríem haver aspirat a més, però ara, tot això és fantàstic i benvingut. Ara tocarà jugar dues eliminatòries, la primera davant Basquet Ribes (Sant Pere de Ribes). Dissabte 26 a Palau Sacosta, la tornada de visitants. I després veurem què és el que ve.

De moment hi som. I hi som per guanyar.

Així que dissabte a les 16h, a Palau teniu una cita amb un grup de joves jugadors, amb llarga trajectòria al club, en el qual han aconseguit un altre nou gran èxit. No oblidem que tot just fa un any, aquest mateix grup era el segon equip del club, amb el que parlàvem de guanyar 19 partits a 2ª catalana. I ho han clavat!!

Disfrutem-ho i rematem-ho.

Seguiu-nos als següents hashtags: 

#roadto1a    #estapassant

Bàsquet CBSN, Girona.